Skip to content

ERP Specialist

Rumänien, Argeș, Curtea de ArgesCER Cleaning Equipment-Kärcher subsidiary

Jobbeschreibung

Pentru CER CLEANIG EQUIPMENT_ Filiala de producție a grupului Kärcher, din Curtea de Argeș, suntem in cautarea unui ERP Specialist.

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare. Compania a fost fondată de Alfred KӒRCHER în Winnenden, Germania, în 1935. Kärcher operează în 78 de țări, cu peste 14500 de angajați în 100 de sucursale. Cu mașini de spălat sub presiune, aspiratoare și aparate de curățat cu aburi, pompe pentru casă și grădină, mături și mașini de spălat podele, spălătorii de vehicule, agenți de curățare, dispozitive de sablare cu gheață uscată, instalații de tratare a apei potabile și a apei reziduale și distribuitoare de apă, oferă o gamă vasta de soluții inovatoare . Acestea includ produse coordonate, agenți de curățare și accesorii, împreună cu consultanță și service.

CER Cleaning Equipment este una dintre filialele KÄRCHER înființată în decembrie 2006. Realizeaza în România proiectarea produselor, dezvoltarea proceselor și dezvoltarea furnizorilor din Europa de Est.

Succesul companiei se bazează pe o cultură antreprenorială orientată către performanță și pe convingerea ca performanța excelează în mediul potrivit.

Acesta este motivul pentru care ne implicăm activ în calificarea și susținerea angajaților și managerilor noștri. Ne dorim ca abilitățile lor să fie valorificate, ca la final de zi, să fie mândri de realizările lor.

Principalele responsabilități:

- Asigură suport departamentelor interne în utilizarea aplicațiilor SAP;

- Coordonator local în implementarea proiectelor SAP dezvoltate la nivel de grup;

- Interfața între utilizatorii locali și grup pentru soluționarea problemelor SAP;

- Îmbunătațirea proceselor SAP la nivel local.

Competențe:

- Aptitudini bune analitice și de proces;

- Capacitate de a lucra în echipă;

- Lucrul cu "ticketing system".

Stellenanforderungen

Cerințe:

- Studii superioare;

- Limba Engleză – nivel avansat;

- Experiență în utilizarea unui sistem ERP, de preferat SAP;

- Experiență într-o fabrică de producție reprezintă un avantaj;

- Posibilitatea de a lucra de acasă 50% din program (remote).